Eastborn

Eastborn boxspring

eastborn setvoordeel

Eastborn €300,- Setvoordeel

Op zoek naar uw optimale nachtrust, dan bent u bij Eastborn aan het goede adres! Bovendien ontvangt u bij aankoop van een boxspringcombinatie uit de Eastborn collectie 300 euro setvoordeel.

Voorwaarden:

  • De Eastborn boxspringset moet bestaan uit 2 Eastborn boxsprings (incl. poten), een hoofdbord uit de vernieuwde Eastborn collectie, gecombineerd met 2 Eastborn matrassen (of 1 matras) eventueel in combinatie met een topdek;
  • Eastborn Plain, Sixty en Energy zijn uitgesloten van deze actie.

Vraag in onze winkel voor meer informatie.

Uw boxspring zoals u hem wilt

Eastborn heeft geen boxspringcollectie. Want waarom zou u kiezen voor een standaard boxspring als u bij Eastborn uw boxspring helemaal kunt customizen? Van materiaalkeuze tot kleur en van afwerking tot techniek, in uw stijl voor uw perfecte slaaphouding. Daag de Eastborn customizers uit en creëer een eigen droomwereld.

Laat u inspireren

Bij Eastborn heeft u de keus uit verschillende modellen, stoffen, kleuren en poten. 

Eastborn Boxspringset

Of uw woonstijl nu klassiek of modern is, bij Eastborn is er altijd een boxspringcombinatie die bij uw slaapwensen past.

Bovendien kunt u uw bed helemaal samenstellen naar eigen voorkeur. 

Gaat u voor de stijl classic, loft, urban of nordic?

Eastborn collectie

Ruby Boxspring

De Eastborn Ruby is een boxspring die uw lichaam perfect ondersteunt. Of u nu een zijslaper of een rugslaper bent. Stabiel, met een uitstekende veerkracht en ultiem ligcomfort. En dat voor de een zeer aantrekkelijke prijs. De vaste Eastborn Ruby is lekker hoog. Dat ligt prettig en ziet er goed uit. Met een elektrisch verstelbare Eastborn Ruby vind u moeiteloos de ideale houding om een boek te lezen, tv te kijken of op bed te ontbijten. De afstandsbediening is draadloos en ook met een splittopdekmatras blijft het mogelijk om beide boxsprings onafhankelijk van elkaar te verstellen. Deze splittopper wordt standaard geleverd bij een verstelbare Eastborn Ruby boxspringcombinatie. Prijzen vanaf € 3.245,-

EB-Ruby-zijkant-572-x-640-1-572x640

Ruby hoofdbord

Ruby boxspring

Ruby poten

Eastborn Sand Boxpsring

Het unieke samenspel van zachte en prachtige garens, het innovatieve matras en de slimme constructie van het bed. Alles is tot in detail doordacht. Ontdek de bijzondere designs en natuurlijke materialen van de Sand collectie. Unieke bedden waardoor je je goed voelt.

Eastborn Sand

Eastborn Sand Linden

Eastborn Plain Boxspring

Een boxspringcombinatie met een goede veerkracht en de juiste ondersteuning voor een heerlijk ligcomfort. U kunt uw Eastborn Plain boxspring eenvoudig samenstellen door een keus te maken tussen de 2 hoofdborden Regular of More, een vaste of verstelbare boxspring, matrassen in een White of Colour uitvoering, de 2 Plain topdekmatrassen, 4 kleuren stof en verschillende tijdloze poten. Verkrijgbaar vanaf € 1.599,-

Eastborn Plain

Eastborn Plain Boxspring

Klaar om meer te ontdekken?

Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.

Eastborn matras Kopen?

Eastborn matrassen bestaan uit vier soepele en vier stevige matrassen. Zo is er altijd een matras dat precies op uw wensen aansluit.
De matrassen van Eastborn zijn ontwikkeld op basis van uitgebreid onderzoek naar het menselijk lichaam en de manier waarop we slapen. En dat merk je. Want op een Eastborn matras word je uitgerust wakker.

Eastborn matrassen

Auping Miyako dekbedovertrek

Heeft u vragen?


Voer a.u.b. uw naam in

Vul alstublieft een bericht in.