Eastborn

Eastborn boxsprings

eastborn

Eastborn bestaat 60 jaar! – Sixty by Eastborn

Eastborn bestaat 60 jaar en daarom hebben zij een unieke boxspring combinatie ontwikkeld; Sixty by Eastborn. Op deze boxspringset ontvangt u een jubileumvoordeel van € 600. De boxspringset Eastborn Sixty is leverbaar vanaf € 2.795.

De eastborn Sixty is een boxspringcombinatie met een uniek 7-zone pocketveer systeem in zowel de boxspring als het matras. Dit biedt uw de perfecte ondersteuning, of u nu op u zij of op uw rug slaapt. Uitstekend ligcomfort voor een zeer aantrekkelijke prijs in een retro jasje. Zo bent u elke keer weer klaar voor een nieuwe dag vol avonturen!

Vraag in onze winkel naar de voorwaarden.

Let op: het is helaas niet mogelijk om dit bed in onze winkel uit te proberen.

Creëer uw eigen wereld

Eastborn heeft geen boxspringcollectie. Want waarom zou u kiezen voor een standaard boxspring als u bij Eastborn uw boxspring helemaal kunt customizen? Van materiaalkeuze tot kleur en van afwerking tot techniek, in uw stijl voor uw perfecte slaaphouding. Daag de Eastborn customizers uit en creëer een eigen droomwereld.

Laat u inspireren

Om u te inspireren heeft Eastborn vier thema’s gecreëerd. De vier werelden worden DigitalNatureSparkling en Hi-Tech genoemd en helpen u bij de keuze van de stijl voor uw nieuwe Eastborn boxspring.

Klaar om meer te ontdekken?

Mail ons vandaag nog voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Eastborn matras Kopen?

Eastborn matrassen bestaan uit vier soepele en vier stevige matrassen. Zo is er altijd een matras dat precies op uw wensen aansluit.
De matrassen van Eastborn zijn ontwikkeld op basis van uitgebreid onderzoek naar het menselijk lichaam en de manier waarop we slapen. En dat merk je. Want op een Eastborn matras word je uitgerust wakker.

nieuw-eastborn-matras-flufy

Auping Miyako dekbedovertrek

Heeft u vragen?


Voer a.u.b. uw naam in

Vul alstublieft een bericht in.