Eastborn

Eastborn Sand boxspring

eastborn setvoordeel

Eastborn €300,- Setvoordeel

Op zoek naar uw optimale nachtrust, dan bent u bij Eastborn aan het goede adres! Bovendien ontvangt u bij aankoop van een boxspringcombinatie uit de Eastborn collectie 300 euro setvoordeel.

Voorwaarden:

  • De Eastborn boxspringset moet bestaan uit 2 Eastborn boxsprings (incl. poten), een hoofdbord uit de vernieuwde Eastborn collectie, gecombineerd met 2 Eastborn matrassen (of 1 matras) eventueel in combinatie met een topdek;
  • Eastborn Plain, Sixty en Energy zijn uitgesloten van deze actie.

Vraag in onze winkel voor meer informatie.

Uw boxspring zoals u hem wilt

Eastborn heeft geen boxspringcollectie. Want waarom zou u kiezen voor een standaard boxspring als u bij Eastborn uw boxspring helemaal kunt customizen? Van materiaalkeuze tot kleur en van afwerking tot techniek, in uw stijl voor uw perfecte slaaphouding. Daag de Eastborn customizers uit en creëer een eigen droomwereld.

Laat u inspireren

Om u te inspireren heeft Eastborn drie thema’s gecreëerd. De drie werelden worden Energy, Sand en Plain genoemd en helpen u bij de keuze van de stijl voor uw nieuwe Eastborn boxspring.

Energy Boxspring

Een boxspring die je lichaam perfect ondersteunt. Of je nu een zijslaper of een rugslaper bent. Stabiel, met een uitstekende veerkracht en ultiem ligcomfort. En dat voor de een zeer aantrekkelijke prijs.

Eastborn Energy

Eastborn Energy Boxspring

Eastborn Sand Boxpsring

Het unieke samenspel van zachte en prachtige garens, het innovatieve matras en de slimme constructie van het bed. Alles is tot in detail doordacht. Ontdek de bijzondere designs en natuurlijke materialen van de Sand collectie. Unieke bedden waardoor je je goed voelt.

Eastborn Sand

Eastborn Sand Linden

Eastborn Plain Boxspring

Een goedemorgen begint bij een goede nacht! Zo simpel is het. Net als de Eastborn Plain, simpel maar biedt alles wat je nodig bent. Een boxspringcombinatie met een goede veerkracht en de juiste ondersteuning voor een heerlijk ligcomfort.

Eastborn Plain

Eastborn Plain Boxspring

Klaar om meer te ontdekken?

Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.

Eastborn matras Kopen?

Eastborn matrassen bestaan uit vier soepele en vier stevige matrassen. Zo is er altijd een matras dat precies op uw wensen aansluit.
De matrassen van Eastborn zijn ontwikkeld op basis van uitgebreid onderzoek naar het menselijk lichaam en de manier waarop we slapen. En dat merk je. Want op een Eastborn matras word je uitgerust wakker.

nieuw-eastborn-matras-flufy

Auping Miyako dekbedovertrek

Heeft u vragen?


Voer a.u.b. uw naam in

Vul alstublieft een bericht in.