VISPRING BOUTIQUE

VISPRING

Natuurlijk slapen op handgemaakte
bedden van VISPRING
Geschiedenis

VISPRING heeft in 1901 de pocketverenmatras uitgevonden en produceert de veren van versterkt staal, zodat het bed nog langer mee gaat.  De matrassen worden vervolgens volledig handgemaakt en aan beide zijden met 100% natuurlijke materialen (wol, zijde, kasjmier, alpaca, paardenhaar) gevuld voor het beste comfort en een gezonde, lange levensduur.

Hoe wordt een Vispring boxspring gemaakt

Een goed advies bij de aanschaf van uw VISPRING boxspring

Bent u benieuwd naar de VISPRING collectie? Voor het ultieme gevoel van luxe en kwaliteit bezoekt u onze winkel. Onze slaapadviseurs staan daar klaar om u te voorzien van een goed advies op maat. Kom proefliggen in onze winkel VISPRING Boutique in Amsterdam en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

materialen vispring

Vispring Signafory

VISPRING Boutique

Zeeburgerpad 81
1019 AD Amsterdam
Tel: 020-6921935
vispring@oostslaapcomfort.nl

Openingstijden:

Maandag:           13.00 – 18.00 uur
Dinsdag:            10.00 – 18.00 uur
Woensdag:        10.00 – 18.00 uur
Donderdag:       10.00 – 18.00 uur
Vrijdag:              10.00 – 18.00 uur
Zaterdag:           10.00 – 17.00 uur

Klaar om meer te ontdekken?

Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.

Sublime Superb landscape

Vispring Collectie

Vispring Elisabeth

Vispring Elisabeth

Elke nacht de beste slaap van je leven hoeft geen fortuin te kosten. De nieuwe Limited Edition Elizabeth is een combinatie van traditioneel Vispring vakmanschap en een zachte, hedendaagse esthetiek, geaccentueerd door de stalen poten en een exclusief hoofdborddesign. Een essentiële, moderne luxe voor ontelbare Jaren van genot.

VISPRING Magnificence matras

Vispring Magnificence

De Magnificence, met zijn duidelijk traditionele Vispring beleving, beschikt over een heerlijk dikke bekleding voor een bijzonder verfijnde en weldadige sensatie. Zuivere, natuurlijke materialen met een uitzonderlijke veerkracht en zachtheid zorgen voor een zeer flexibele matras die bijzonder goed reageert op partners met een verschillend postuur.

Signatory Vispring

Vispring Signatory

De mix van fijne natuurlijke vezels van de Signatory omhult het lichaam in een delicate cocon en geeft u een luxueus en weldadig gevoel. Een vorstelijke matras die uitzonderlijke ondersteuning, uitstekende temperatuurregulering en een heerlijk zacht gevoel samenbrengt voor een onvergetelijke nachtrust.

Vispring Sublime

Vispring Sublime Superb

De Sublime Superb biedt een geruststellend traditioneel gevoel, in combinatie met een extra luxe touch. Naast de uitzonderlijke zachtheid van de verfijnde mix van vullingen, zorgt deze voor een stevigere sensatie, die comfort en ondersteuning biedt voor mensen met allerlei verschillende posturen.

Spiraal Vispring

VISPRING Tiara Superb matras

Vispring Tiara Superb

De Tiara Superb, met zijn duidelijk traditionele Vispring beleving, beschikt over een heerlijk dikke bekleding voor een bijzonder verfijnde en weldadige sensatie. Zuivere, natuurlijke materialen met een uitzonderlijke veerkracht en zachtheid zorgen voor een zeer flexibele matras die bijzonder goed reageert op partners met een verschillend postuur.

VISPRING Marquess Superb matras

Vispring Marquess Superb

De Marquess Superb is een matras met dubbele pocketveren die bijzondere veerkracht en ondersteuning biedt. Het vormt zich perfect naar uw lichaam, en de verfijnde mix van vullingen biedt luxe comfort en zachtheid. De perfecte keuze voor wie liever op een wat stevigere matras slaapt.

Vispring Regal

Vispring Regal Superb

De Regal Superb past zich perfect aan de vorm van uw lichaam aan, om u een ontspannen nachtrust te bezorgen. De natuurlijke veerkracht van zijn fijne natuurlijke vullingen resulteren in een weldadig dikke matras met een ideale combinatie van flexibiliteit, zachtheid en ondersteuning.

Vispring Regent

Vispring Regent

De Regent biedt een ongeëvenaard gevoel van luxe, dat uniek is voor een matras met één laag veren. De verfijnde stoffering voelt betoverend zacht en luchtig aan, terwijl de unieke eigenschappen van de prestigieuze vullingen – waaronder echte Mulberryzijde – u heerlijk koel houden tijdens uw slaap. Een perfecte mix van comfort en ondersteuning.

Veren Vispring

Vispring Herald

Vispring Herald Superb

De Herald Superb biedt uitstekende ondersteuning en een geruststellend veerkrachtig gevoel. De fijne natuurlijke vullingen verschaffen optimale ventilatie voor een ongestoorde nachtrust. Een matras die haar uiterlijk en textuur nog lang perfect zal behouden.

Vispring Devonshire

Vispring Devonshire

De Devonshire voelt aangenaam knus en soepel aan en is exclusief bekleed met Platinum gecertificeerde Britse fleecewol, waaronder met de hand gekaarde Devonshire fleece. Britse wol is uitzonderlijk sterk, met de unieke eigenschap om zijn vorm te behouden na herhaaldelijk gebruik. Het resultaat: een jarenlang gevoel van comfort en luxe.

VISPRING Sublime Superb matras

Vispring Baronet Superb

De Baronet Superb verenigt al onze klassieke elementen in één creatie. De verfijnde natuurlijke vullingen bieden uitstekende veerkracht en bijzondere ondersteuning, en zijn tegelijkertijd vochtafvoerend voor een heerlijk verkoelende sensatie. De perfecte kennismaking met de wereld van Vispring.

Klaar om meer te ontdekken?

Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.