Treca Paris

TRECA PARIS INTERIORS
Treca Paris Interiors - Franse stijl van slapen

Alle lof voor de Franse stijl van slapen. Met de matrassen van Tréca dompelt de nacht u onder in een haute couture-slaap en  een  elegante droomwereld.

Tréca staat al meer dan 80 jaar voor de Franse manier van slapen, een vakmanschap dat van generatie op generatie wordt doorgegeven.
Omdat uw mooiste nachten die van elke dag zouden zijn.

treca_victoire_boxspring

Collectie

Treca Couture

COLLECTION COUTURE

Treca paris

COLLECTION PARIS

Treca collection platinum

COLLECTION IMPERIAL

Treca collection-imperial

COLLECTION PLATINUM

COUTURE COLLECTIE

Onze vakmensen werken iedere dag aan de beste matrassen, bedbodems en andere accessoires voor uw slaapkamer. Treca is het merk van uitzonderlijke kwaliteit, vakmanschap, de grote Parijse paleizen en de Franse expertise op het gebied van de nachtrust. Wij beheersen deze expertise al generaties lang en geven dit met plezier door aan onze klanten.

couture collectie Treca Paris

MATRASSEN UIT DE COLLECTIE COUTURE

matras-eloge

MATRAS ELOGE

De Eloge is een integraal gevulde, met de hand gemaakte matras die een goede stoffering op basis van natuurlijke materialen garandeert. De vering bestaat uit Air Spring® veren waarop we Air Spring® mini-veren hebben toegevoegd om u een aangenaam comfort te bieden en tegelijkertijd een perfecte slaaponafhankelijkheid en ondersteuning te garanderen. De mate van ondersteuning is à la carte, u kunt kiezen tussen stevig, medium stevig of zeer stevig. Wij hebben de meest edele materialen voor een personalisering van het comfort en een perfecte aanpassing aan uw wensen en uw behoeften om u een rustige nacht en een rustgevende slaap te bieden. De esthetiek is ook personaliseerbaar omdat uw initialen op de bord geborduurd kunnen worden.

matras-Louange

MATRAS LOUANGE

De matras TRECA Louange is een traditioneel gecapitonneerde matras, 100%  vakmanschap dat een jarenlang slaapcomfort, mede door de keuze van  exclusieve natuurlijke materialen, garandeert. De ophanging bestaat uit  Air Spring ® veren waarop wij  aan beide zijden een mini pocket Spring ® hebben toegevoegd om u een aangenaam comfort te bieden met progressieve ondersteuning, punt elastisch, aangepast aan uw lichaam . Volledig onafhankelijk ondersteunend slaapcomfort. De zijdelingse capitonnering versterkt de stabiliteit en het in vorm houden van de matras voor een langdurig comfort en strakke uitstraling gedurende de levensduur. De ondersteuning is a la carte, je kunt kiezen tussen soepel, medium en stevig. We hebben de beste materialen geselecteerd en aan u wordt de keuze gelaten welk klimaat uw voorkeur heeft.  baby Lama , baby Camel, zijde of linnen, voor individueel comfort en een perfecte pasvorm voor uw wensen en behoeften. De esthetiek is ook aanpasbaar, uw initialen kunnen worden geborduurd op het tijk.
matras-apogee

MATRAS APOGEE

 

Kwintessens van de knowhow van Tréca Paris, het matras Apogée, komt voort uit de tradities van uitmuntendheid die van generatie op generatie is doorgegeven.
De dubbele Air Spring® pocket vering biedt een perfecte slaaponafhankelijkheid. De morfologische eisen worden punt voor punt versterkt door het omhullende verwelkom van de Talalay.
De klimaten waaruit Apogée bestaat, zijn afkomstig van een nauwgezette zoektocht om u de beste te bieden: Alpaca Royal in de winter en Merinoswol van Arles in de zomer.
Je kunt ook uit 4 andere klimaten kiezen.
Om uw Apogee-matras uniek te maken, kunt u uw initialen daar laten borduren.
Het Apogee-matras is gegarandeerd 25 jaar.

PARIS COLLECTIE

Verfijning en luxe zijn de sleutelwoorden van de Paris-collectie. Deze modellen hebben integrale verticale capitonnering en zijn volledig met de hand gemaakt om de kwaliteit van de materialen en uw comfort te behouden. Ze kenmerken zich door een fijne afwerking: op de handgrepen staat de merknaam en het model geborduurd en op een label de naam van de lijn. U kunt het comfort van uw bed aanpassen door een bodem en topper passend bij uw matras te kiezen.

Treca Interiors Paris

MATRASSEN UIT DE COLLECTIE PARIS

matras-paris-budapest

MATRAS PARIS BUDAPEST

Paris-Budapest matras is de combinatie van klassieke pocketveren en verschillende lagen kleine pocketveren voor een opvallend soepel comfort. De tijk is geïnspireerd op de Oosterse stoffen en biedt een uitzonderlijk zacht resultaat.

matras-paris-vienne-venise

MATRAS PARIS VIENNE VENISE

Paris - Vienne - Venise betekent een ondersteuning bestaande uit een laag kleine veren met een bekleding van klassieke pocketveren. U geniet van de frisheid van linnen aan de zomerzijde en van de warmte van kamelenwol aan de winterzijde.
matras-paris-istanbul

MATRAS PARIS ISTANBUL

Paris-Istanbul is de combinatie van klassieke pocketveren en verschillende lagen kleine pocketveren voor een opvallend soepel comfort. Het kasjmier aan de winterzijde zorgt voor een ongeëvenaard comfort. De zomerzijde is gemaakt van zijde voor een intens moment van zachtheid. De tijk is geïnspireerd op de Oosterse stoffen en biedt een uitzonderlijk zacht resultaat dankzij de zijde.

IMPERIAL COLLECTIE

Om u een keuze aan persoonlijk comfort op maat te bieden, bevat de Impérial-collectie het beste van onze expertise en het resultaat van een lange traditie. Er is een ruime keuze aan modellen dankzij de verschillende soorten pocketvering, gecombineerd met verschillende natuurlijke en/of technische materialen.

Treca collection-imperial

MATRASSEN UIT DE COLLECTIE IMPERIAL

MATRAS IMPÉRIAL CRUISE

MATRAS IMPÉRIAL CRUISE

Het Imperial Cruise matras van Treca Paris kenmerkt zich door een stevig ligcomfort met een totale hoogte van 19 cm. Het matras wordt handgemaakt en is voorzien van een gecapitonneerde tijk met zomer- en winterzijde. 

matras-TRECA- pullman-club

MATRAS IMPÉRIAL PULLMAN CLUB

De Impérial Pullman Club combineert de legendarische Pullman-veren met natuurlijke materialen van hoge kwaliteit voor een goede nachtrust en evenwichtig comfort.
MATRAS IMPÉRIAL AIR SPRING ELYSÉE

MATRAS IMPÉRIAL AIR SPRING ELYSÉE

De Impérial Air Spring Elysée heeft pocketveren en is gemaakt van verschillende natuurlijke materialen voor de winter en de zomer, zodat u in ieder seizoen comfortabel slaapt. Beschikbaar in drie stevigheden (één tot drie manen), voor gepersonaliseerd comfort.

MATRAS IMPÉRIAL SYMBIOSE PRESTIGE

MATRAS IMPÉRIAL SYMBIOSE PRESTIGE

De Impérial Symbiose Prestige is gemaakt met Talalay en een grote hoeveelheid Phytobiolaine aan de winterzijde en katoen aan de zomerzijde, voor een ongeëvenaard zacht comfort. Dit model is beschikbaar in drie stevigheden.

MATRAS IMPÉRIAL CORPUS PRESTIGE

MATRAS IMPÉRIAL CORPUS PRESTIGE

De vering van de Impérial Corpus Prestige bestaat uit afwisselende rijen grote en kleine pocketveren: de grote veren zorgen voor aangenaam comfort terwijl de kleine veren steun geven voor een goede ergonomie. Dit model is beschikbaar in drie stevigheden.
COLLECTIE IMPÉRIAL IMPÉRIAL AIR SPRING PRESTIGE-MATRAS

IMPÉRIAL AIR SPRING PRESTIGE-MATRAS

De Impérial Air Spring Prestige is het pronkstuk van de lijn met pocketvering en een grote hoeveelheid natuurlijke materialen, zodat u zowel in de zomer als in de winter comfortabel ligt. Dit model is verkrijgbaar in 4 verschillende stevigheden (één tot vier manen) en heeft optioneel een schouderzone voor een betere ergonomie.

PLATINUM COLLECTIE

Het belangrijkste kenmerk van deze lijn zijn de meerdere opeengeplaatste pocketveren gecombineerd met een overvloedige matrasvulling bestaande uit natuurlijke materialen van goede kwaliteit, met een prachtige afwerking. De Platinum-collectie heeft verschillende voordelen die u een gepersonaliseerd comfort bieden. Geniet van het moment waarop u in slaap valt op een combinatie van een Platinum-matras, -bodem en -topper.

treca platinum

MATRASSEN UIT DE COLLECTIE PLATINUM

MATRAS PLATINUM SILHOUETTE

MATRAS PLATINUM SILHOUETTE

De Platinum Silhouette biedt donzig comfort met een goede ondersteuning dankzij een vulling op basis van kamelenwol en bamboevezel, soepele en veerkrachtige materialen. Dit is een lager model en is daarmee ideaal voor de moderne bedframes. Voor een optimale nachtrust kiezen we hierbij de topper Platinum Samarkand en de bodem Platinum Grand Confort of een bedbodem uit onze relaxatielijn.

MATRAS PLATINUM INITIAL

MATRAS PLATINUM INITIAL

De Platinum Initial biedt donzig comfort met een goede ondersteuning dankzij een vulling op basis van kamelenwol en bamboevezel, soepele en veerkrachtige materialen. Voor een optimale nachtrust kiezen we hierbij de topper Platinum Premier en de bodem Grand Confort Platinum of de relaxatiebodem Supercad.
MATRAS PLATINUM INITIAL

MATRAS PLATINUM ESSENTIEL

Het comfort van de Platinum Essentiel komt voort uit het luxueuze, volle en aantrekkelijke volume. Dit model biedt een stevig en behaaglijk comfort waardoor u vanaf het eerste moment verkocht bent. Voeg de topper Platinum Premier en de bodem Grand Confort Platinum toe voor een combinatie die perfect in evenwicht is.

BEDBODEMS

De bedbodems van Tréca bieden u in combinatie met de matrassencollecties een ruime keuze aan comfort om u perfect te laten slapen. De bedbodems van Tréca zijn verkrijgbaar met veren- en lattentechniek en bieden hoogtes die specifiek bij onze verschillende matrassencollecties horen.

Treca paris Bedbodem

COLLECTIE BEDBODEMS

grand-confort

GRAND CONFORT

Zachte ondersteuning.

• Vering Air Spring integrale met pocketveren Verstevigd opde boorden

• Totale hoogte: 22, 26 en 30 cm

• Wooden base structure

GRAND IMPÉRIAL

GRAND IMPÉRIAL

Medium ondersteuning.

• Boxspring met schaalvorming. Integrale Air-Spring Vering met zitversteviging aan de voeten.

• Totale hoogte: 22 en 26 cm

• Wooden base structure

OMÉGA SPRING

OMÉGA SPRING

Medium ondersteuning.

• Boxspring met schaalvorming. Vering Omega Spring.

• Totale hoogte: 15, 17 en 22 cm.

• Wooden base structure.

Trecaflex vast

TRECAFLEX VAST

De Treca Trecaflex is een stevige en duurzame bedbodem. Verkrijgbaar in een vlakke of elektrische variant. De Trecaflex biedt een perfecte combinatie van latten en vering. Alle latten zijn voorzien van een rij pocketveren. De latten zijn apart van elkaar te bewegen en bieden een optimale ondersteuning op heel het oppervlak. Hierdoor wordt uw lichaam altijd goed gedragen. 

Uitgebalanceerde ondersteuning.

Standaardhoogte: 18 cm.

Varianten: 14 cm en 22 cm.

Dikte van het ligvlak: 9 cm

Trecaflex Box

TRECAFLEX BOX

Frontale opening gezien vanaf het voeteneinde. Het slaapvlak (Miniflex hoogte 9 cm) is ingebouwd in de Box, en wordt bediend met een handgreep aan de voeten en 2 hydraulische pompen voor gemakkelijke bediening. Om het slaapvlak plat te leggen, moet de matras erop liggen. 

De kaders die beschikbaar zijn in tijken die bij de matras passen. Het kader kan bekleed worden met een hoes (hoogte 22 cm) of een volant (hoogte opbergvak 22 cm + hoogte sokkel 10 of 15 cm.

De Trecaflex is verkrijgbaar met 2 of 3 motoren (met een bewegende hoofdsteun) waardoor u het bed in diverse onafhankelijke slaaplagen kunt zetten. Hierdoor kunt u gegarandeert uw perfecte posititie vinden.

RELAXATIEBODEMS

Treca is pionier op het gebied van relaxatie en biedt twee exclusieve systemen voor relaxatiebodems aan: de CAD (met de Supercad en de Cad3) en de TRECAFLEX. Onze relaxatiebodems hebben een volledig verborgen ondersteuning.

SUPERCAD UITLEG

COLLECTIE RELAXATIEBODEMS

SUPERCAD

SUPERCAD

Supercad: vier geruisloze zware motoren zorgen voor een zeer soepele instelling van de vijf onafhankelijke ligvlakken, zodat u altijd uw ideale lig of zithouding kunt vinden. Deze fijne functies wilt u al snel niet meer missen, een travelling systeem (ligvlak achteruit) zodat u dichter bij uw verlichting blijft. geheugen toetsen voor uw favorite positie die dan automatisch weer wordt ingesteld, wekker of klokfunctie, verwarmingselement, synchronisatie mogelijkheid bij duo bedden. De techniek is op de achtergrond zodat u onbezorgd van het comfort kunt genieten.

CAD 3

CAD 3

De Cad3 met drie motoren om uw bovenlichaam, benen en voeten in de gewenste positie te brengen. Het voetengedeelte wordt aangestuurd door de derde motor die de as van de knieën onafhankelijk aanstuurt en zorgt voor flexibel gebruik van de 'zit'- en 'helling'-posities.
TREXAFLEX

TRECAFLEX

Het Trecaflex systeem is door ons uitgevonden en gepatenteerd. Trecaflex is beschikbaar met 2 of 3 motoren, handverstelbaar en vlak, alle versies kunnen met elkaar gecombineerd worden. Het unieke systeem bestaat uit massiefe latten waarop pocketveren worden gemonteerd en afgedekt met een flexibele lat dit alles ommantelt met uniek 3D doek. Hierdoor krijgt u een bodem die over de gehele lengte flexibel en onafhankelijk kan mee contouren met uw lichaam.