Treca Interiors Paris – Verstelbare Boxspring

Treca Interiors de Paris Store
Verstelbare Boxspring

Treca Interiors Paris Verstelbare Boxspring

De Treca Interiors Paris Verstelbare Boxspring wordt van A tot Z gemaakt in de buurt van Straatsburg. Ambachtelijk en traditioneel zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Dit bed koopt u voor vele jaren! Door de traploze verstelling  zal het bed u geruisloos in de gewenste positie brengen. U kunt kiezen voor een bed met twee, drie of vijf onafhankelijk verstelbare delen. Daarmee voldoet het bed aan al uw wensen om te lezen, t.v. te kijken of wanneer u het bed nodig heeft vanuit medisch oogpunt.

Voor een uitgebreid slaapadvies en voor alle Treca modellen Platinum en Prestige collectie,  bent u van harte welkom in onze prachtige en grootste Treca Interiors Paris showroom van Nederland bij OOST Slaapcomfort!

 

Verstelbare Boxspring

Bij Treca de Paris zijn er 3 boxsprings , de Supercad, Cad3 en Trecaflex.

Met de  Supercad koopt u uitzonderlijk comfort. Vier zeer stille motoren zorgen voor een vloeiende instelling van de vijf onafhankelijk van elkaar bewegende delen zodat u uw beste positie direct kan vinden.

Met de Cad3 heeft u bijna hetzelfde comfort als de Supercad, alleen met maar drie verstellingen van het ligvlak.

Het TRECAFLEX Systeem, een patent van ons huis, biedt zowel de ondersteuning van een lattenbodem als het comfort van veren. Dit systeem komt met in versie 2 of 3 motoren, met de hand verstelbaar en vast, allen kunnen in een bed worden geplaatst worden, of stand alone worden neer gezet.

Trecaflex en Supercad

Prestige

De Prestige collectie bestaat uit matras IAS Prestige,  matras Corpus Prestige en matras Symbiose Prestige.

Door het verschil in de pocketvering van de matrassen en natuurlijke drukverdelers, bestaat er een collectie van medium tot zacht en soepel comfort. Men kan kiezen uit 3 a 4 type hardheden in de matras.

De Prestige matrassen kunnen uitgerust worden met de Prestige opdekmatrassen. Dit verhoogt het comfort en beschermt tevens uw Prestige matras.

Read More

IAS-Prestige

Trecaflex verstelbaar

Trecaflex

Het Trecaflex systeem is een gepatenteerd vlak, elektrisch of handverstelbaar systeem. Het is eigenlijk een combinatie van een lattenbodem en een boxspring, doordat de latten souplesse krijgen door een pocketvering daaronder te plaatsen. Uniek, soepel en dus uiterst comfortabel. Wij nodigen u van harte uit om het systeem in onze winkel te ervaren!

Platinum

De Platinum matrassen zijn de meest luxueuze matrassen van Treca, opgebouwd uit onder meer natuurlijke materialen zoals kasjmier, zijde, katoen, linnen en bamboe. Met de hand gemaakt, zijn deze matrassen uiterst comfortabel en zeer goed ventilerend. Er zijn twee type matrassen: Samarkand (zacht) en Premier (medium/stevig). De lijn Essentiel heeft een dubbele veerophanging en is het meest comfortabel (hierdoor niet geschikt voor verstelbare bedbodems). De Initial lijn heeft een enkel veerophanging en is daardoor geschikt voor alle verstelbare bedbodems van Treca, maar uiteraard ook voor de vlakke systemen.

Klik hier

platinum 5

Supercad

Supercad

De Supercad boxspring is het paradepaardje van Treca als het gaat om verstelling van het bed. Het bed kan namelijk op 5 manieren elektrisch  versteld worden. Naast verstelling van het hoofd-, rug en beendeel met knieknik , kan het bed ook in de Trendelenbrug stand gezet worden én heeft het een pullback systeem zodat u altijd comfortabel blijft zitten. Bent u fervent lezer of kijkt u graag televisie vanuit bed, of moet vanuit medisch oogpunt het bed kunnen verstellen? Dan is de Supercad een ideaal slaapsysteem voor u!

Treca Interiors Paris Verstelbare Boxspring

Cad 3

De Cad3 boxspring is een fantastisch verstelbaar systeem van Treca. Het bed kan namelijk op 3 manieren elektrisch  versteld worden. Het heeft een verstelling van het hoofd-, rug en beendeel met knieknik.

Heeft u vragen?


Voer a.u.b. uw naam in

Vul alstublieft een bericht in.


OOST Slaapcomfort Sinds 1935

Zeeburgerpad 80
1019 AD Amsterdam
Tel: 020-6929151

Slaapoutlet

De Parelvisserslaan 1
1183 RH Amstelveen
Tel: 020-3033006Koffie staat voor u klaar!

Onze verkoopadviseurs ontvangen u graag met een kop koffie of thee.Klantenservice

Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag op telefoonnummer: 020-6921935  Ook kunt u een e-mail sturen naar: webshop@oostslaapcomfort.nl.Webshop

Onze webshop is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend!