Pullman

Pullman boxspring

Ik verlang naar mijn Pullman

Het vooruitzicht van een weldadige nachtrust. Daar kunt u op verheugen. Na een dag vol werk, inspanning en gezin is dit uw moment om te koesteren. De behaaglijkheid die Pullman heet. En eersteklas comfort dankzij de originele en ongeëvenaarde pocketvering.

De wereld mag morgen weer beginnen. Maar nu heerst alleen ontspanning, rust en beslotenheid. Want wanneer u in uw Pullman bed instapt, weet u het.

Geschiedenis

Pullman Sleeper

Met het hoogst mogelijke vakmanschap wordt er sinds 1937 in Nederland gewerkt aan de Pullman boxspring, het matras en de comfort topper. De geschiedenis begint echter al in 1865 wanneer George Pullman de eerste Sleeper op de rails zet. Zijn doel was het bouwen van het meest luxe treinstel ter wereld. De Pullman vering zorgde voor een ongekend comfort. De Sleeper werd een groot succes. Eerst in Amerika, Canada en Mexico en daarna op alle internationale spoorlijnen in Europa.

over-pullman

Pullman matrassen

Pullman-Silverline-matras-BESTE-pocketvering-matras

Pullman boxsprings

Pullman Belville

OOST Slaapcomfort Amsterdam

Zeeburgerpad 80-81
1019 AD Amsterdam
Tel: 020-6929151

Slaapoutlet

De Parelvisserslaan 1
1183 RH Amstelveen
Tel: 020-3033006Koffie staat voor u klaar!

Onze verkoopadviseurs ontvangen u graag met een kop koffie of thee.Klantenservice

Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag op telefoonnummer: 020-6921935  Ook kunt u een e-mail sturen naar: webshop@oostslaapcomfort.nl.Webshop

Onze webshop is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend!