Pullman Verstelbare Boxspring

Oost_Slaapcomfort-12

pullman-boxspring-toronto

Pullmann bestaat 80 jaar en viert Feest!

U ontvangt €500,- voordeel op een elektrisch verstelbare Pullman Silverline of Goldline boxspringcombinatie

 Voorwaarden:

  • Actie is geldig bij aanschaf van een complete boxspringcombinatie uit de Goldline of Silverline collectie. Bestaande uit 2 elektrisch verstelbare boxsprings incl. poten, 2 matrassen en een hoofdbord.
  • Actie is geldig van 16 december 2017 tot en met 7 februari
  • Niet in combinatie met andere acties.

Geschiedenis

Pullman Sleeper

Met het hoogst mogelijke vakmanschap wordt er sinds 1937 in Nederland gewerkt aan de boxspring, het matras en de comfort topper. De geschiedenis begint echter al in 1865 wanneer George Pullman de eerste Sleeper op de rails zet. Zijn doel was het bouwen van het meest luxe treinstel ter wereld. De Pullman vering zorgde voor een ongekend comfort. De Sleeper werd een groot succes. Eerst in Amerika, Canada en Mexico en daarna op alle internationale spoorlijne

pullman verstelbare boxspring

pullmanexpressboxspringmain_bu7t2

Pullman Express Luxe Boxspring

Het nieuwe model Express is een goed ventilerende Boxspring, leverbaar in diverse stoffen inclusief meegestoffeerde Pocketvering matrassen. De matrassen zijn leverbaar in 2 hardheden, standaard of stevig met daarop een Comfortschuim topdekmatras. Deze boxsprings worden geleverd inclusief een bijpassend hoofdbord (hoogte 107 cm) inclusief potenset.

brantford-boxspring-pullman

Pullman Brantford Boxspring

Robuust en stijlvol klassiek is de Pullman Brantford Boxspring! Dit prachtige gecapitonneerde hoofdbord (met de naam Brantford) past goed in een modern, maar ook in een landelijk interieur. U kunt dit hoofdbord met zowel Silverline als Goldline boxsprings en matrassen combineren. Met pootjes in diverse soorten en hoogtes, maakt u het bed compleet. Mocht u toch een ander hoofdbord willen hebben? De meeste andere modellen kunt u in onze winkel zien: OOST Slaapcomfort Sinds 1935.

Klaar om meer te ontdekken?

Mail ons vandaag nog voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

OOST Slaapcomfort Sinds 1935

Zeeburgerpad 80
1019 AD Amsterdam
Tel: 020-6929151

Slaapoutlet

Bankrashof 2-4
1183 NP Amstelveen
Tel: 020-3033006Koffie staat voor u klaar!

Onze verkoopadviseurs ontvangen u graag met een kop koffie of thee.Klantenservice

Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag op telefoonnummer: 020-6921935  Ook kunt u een e-mail sturen naar: webshop@oostslaapcomfort.nl.Webshop

Onze webshop is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend!

Auping Miyako dekbedovertrek

Heeft u vragen?


Voer a.u.b. uw naam in

Vul alstublieft een bericht in.