Pullman Boxsprings

Oost_Slaapcomfort-12

Geschiedenis

Pullman Sleeper

Met het hoogst mogelijke vakmanschap wordt er sinds 1937 in Nederland gewerkt aan de Pullman boxspring, het matras en de comfort topper. De geschiedenis begint echter al in 1865 wanneer George Pullman de eerste Sleeper op de rails zet. Zijn doel was het bouwen van het meest luxe treinstel ter wereld. De Pullman vering zorgde voor een ongekend comfort. De Sleeper werd een groot succes. Eerst in Amerika, Canada en Mexico en daarna op alle internationale spoorlijnen in Europa.

pullman boxspring

Boxsprings

Boxspring Memphis

Boxspring Memphis

Bij het ontwerpen van de Pullman Original hoofdborden hebben onze designers zich laten inspireren door Scandinavisch design. Hoofdbord Memphis lijkt bijna te zweven door de slanke pootjes. Het strakke en luchtige design wordt doorgetrokken naar de boxen door de slanke pootjes terug te laten komen.

Boxspring Aspen

Boxspring Aspen

Dit groteske, volumineuze hoofdbord is een echte eye-catcher in de slaapkamer! Niet alleen nodigt de comfortabele uitstraling uit om gelijk het bed in te duiken, het imposante hoofdbord geeft een luxueuze en elegante uitstraling aan uw slaapkamer. Alsof u elke nacht in een design-hotel overnacht.

Boxspring Columbus

Boxspring Columbus

Dit mooie, volumineuze hoofdbord heeft stijlvolle rondingen. Pullman Columbus bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Columbus.

Het hoofdbord Columbus heeft een hoogte van ca. 121 cm. Aan beide zijden 19 cm breder dan de bestelde maat.

Pullman

Pullman Boxspring Charlotte

De elegante Pullman Charlotte heeft een rijk hoofdbord met oren. Een stijlvolle toevoeging aan uw slaapkamer. Pullman Charlotte bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Charlotte.

Het hoofdbord Charlotte heeft een hoogte van ca. 114 cm en lijnt uit met de bedmaat. Aan beide zijden 20 cm breder dan de bestelde maat.

boxspring-brantford

Pullman Brantford Boxspring

Robuust en stijlvol klassiek is de Pullman Brantford Boxspring! Dit prachtige gecapitonneerde hoofdbord (met de naam Brantford) past goed in een modern, maar ook in een landelijk interieur. U kunt dit hoofdbord met zowel Silverline als Goldline boxsprings en matrassen combineren. Met pootjes in diverse soorten en hoogtes, maakt u het bed compleet. Mocht u toch een ander hoofdbord willen hebben? Ook andere modellen kunt u in onze winkel zien: OOST Slaapcomfort Sinds 1935.

Pullman Boxspring Cornwall

Pullman-Boxspring-Charleston-Boxspring

Pullman Charleston Boxspring

Robuust en stijlvol klassiek! Dit prachtige gecapitonneerde hoofdbord past goed in een modern, maar ook in een landelijk interieur. Pullman Charleston bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Charleston.

Het hoofdbord Charleston heeft een hoogte van ca. 115 cm en een breedte van 280cm.

Boxspring Belleville

Pullman Belleville Boxspring

Belleville; elegant genopt voor een stijlvol klassieke uitstraling. Fraaie stiknaden maken dit model helemaal af.

De Pullman Belleville bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Belleville.

Het hoofdbord Belleville heeft een hoogte van ca. 116 cm en lijnt uit met de bedmaat.

Pullman Clarington Boxspring

Pullman Clarington Boxspring

Modern, slank en zachte lijnen kenmerken dit model. De standaardhoogte van dit hoofdbord is 95 cm. Een mooi en praktisch hoofdbord dat zelfs onder vele schuine daken zal passen.

Pullman Clarington bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Clarington.

Het hoofdbord Clarington heeft een hoogte van ca. 95 cm en lijnt uit met de bedmaat.

Pullman Boxspring Cornwall

Pullman Cornwall Boxspring

Een stoere uitstraling en stevige weefstructuur van de stof, dat typeert de Pullman Cornwall.

De Pullman Cornwall bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Cornwall.

Hoofdbord: hoogte ca. 110 cm, dikte ca. 12 cm op het dikste punt. De breedte is gelijk aan de bestelde maat.

 

Pullman Clarington Boxspring

Pullman Boxspring Ottawa

Pullman Ottawa Boxspring

De Pullman Ottawa heeft een luxe leren afwerking en een hoofdbord met een vakstructuur.

De Pullman Ottawa bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline matrassen en het hoofdbord Ottowa.

Hoofdbord: hoogte ca. 110 cm, dikte ca. 12 cm op het dikste punt. De breedte is gelijk aan de bestelde maat.

Pullman Portland Boxspring

Pullman Portland Boxspring

Modern, robuust en rechte lijnen kenmerken de Portland. De fraaie afwerking en gekleurde matrassen maken deze boxspring combinatie helemaal compleet.

Het hoofdbord van de Portland is ca. 110cm hoog en 12cm dik.

Het hoofdbord Pullman Express heeft een hoogte van ca. 107 cm en is aan beide zijden 3 cm breder dan de bedmaat.

 

Pullman Boxspring Toronto

Pullman Toronto Boxspring

De Pullman Boxspringset Toronto bestaat uit twee Pullman Silverline boxsprings, een Toronto hoofdbord, twee Silverline Premier Colour matrassen, waarvan de Silverline Premier matrassen in dezelfde fraaie stof is gestoffeerd als de boxspring en het hoofdbord.

pullman-select boxspring

Pullman Select Boxspring

De beste geteste matrassen nu in combinatie met een boxspring die zorgt voor nóg meer slaapcomfort.

De Pullman Select boxspring haalt het beste in uw matras naar boven. De Pullman Select beschikt namelijk over een soepele, gezoneerde pocketvering. De vaste boxspring heeft een hoogte van ca. 26 cm. Verkrijgbaar in zowel vlakke als elektrische verstelbare uitvoering.

Pullman Express Luxe Boxspring

Pullman Express Boxspring

Wilt u een vlak of elektrisch verstelbaar bed tegen een zeer scherpe prijs? Zoek niet verder, want de Pullman Express Boxspring is een zeer voordelig geprijsd bed dat zeer veel comfort biedt! Het is een compleet bed bestaand uit: 2 boxsprings, 2 matrassen, een topper en met hoofdbord. U kunt zelf een kleur en stof uitzoeken uit de stalen voor dit Pullman bed. Voor u een echte Pullman voor een prijs die u niet gewend bent!

Beide Pullman Express boxsprings zijn leverbaar in een vaste en een verstelbare uitvoering.

Het hoofdbord Pullman Express heeft een hoogte van ca. 107 cm en is aan beide zijden 3 cm breder dan de bedmaat.

accessoires Pullman

Pullman

OOST Slaapcomfort Sinds 1935

Zeeburgerpad 80
1019 AD Amsterdam
Tel: 020-6929151

Slaapoutlet

De Parelvisserslaan 1
1183 RH Amstelveen
Tel: 020-3033006Koffie staat voor u klaar!

Onze verkoopadviseurs ontvangen u graag met een kop koffie of thee.Klantenservice

Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag op telefoonnummer: 020-6921935  Ook kunt u een e-mail sturen naar: webshop@oostslaapcomfort.nl.Webshop

Onze webshop is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend!

Heeft u vragen over Pullman?

020-6929151 • verkoop@oostslaapcomfort.nl


Voer a.u.b. uw naam in

Vul alstublieft een bericht in.