https://www.oostslaapcomfort.nl/wp-content/uploads/2023/09/Ontwerp-zonder-titel-4-kopie-3-scaled.jpg

“Slapen met De Nachtwacht” ‘De Kunst van het slapen’ nu bij OOST Slaapcomfort: Kunst en Comfort ontmoeten elkaar

19 september 2023

Amsterdam, 19 september – Op 14 september werd een meesterwerk van een andere omvang onthuld in de beddenwinkel van Amsterdam, OOST Slaapcomfort. Een hoofdbord met indrukwekkende afmetingen van 4,5 meter breed en 3,8 meter hoog, pronkte met de ware grootte van het wereldberoemde schilderij “De Nachtwacht” van Rembrandt van Rijn. Dit gigantische hoofdbord werd gepresenteerd boven een bed van 280 cm bij 220 cm, en het resultaat is niets minder dan adembenemend.

Een Kort Stukje Geschiedenis over De Nachtwacht

“De Nachtwacht” is een van de meest iconische schilderijen ter wereld en een meesterwerk van de Nederlandse kunstenaar Rembrandt van Rijn. Het schilderij, ook wel bekend als “Militia Company of District II under the Command of Captain Frans Banninck Cocq,” werd voltooid in 1642 en staat bekend om zijn dynamische compositie en levendige kleuren. Het schilderij heeft een rijke geschiedenis en is een symbool van Nederlandse kunst en erfgoed.

Kunst en Goed Slapen Samengebracht

Het idee achter dit bijzondere bed is om kunst en een goede nachtrust samen te brengen in een memorabele setting. Ramon van de Nobelen en Arthentic Beds hebben samengewerkt om betaalbare luxe, comfort en kunst te verenigen. Deze bedden zijn ontworpen met oog voor detail, met de hand vervaardigd met de beste ingrediënten en zijn op en top Nederlands. Ze worden vervaardigd van 100% Nederlandse grondstoffen, en de fabricage vindt plaats in Nederland.

“Slapen met De Nachtwacht” bij OOST Slaapcomfort!

Onze winkel aan het Zeeburgerpad is de thuisbasis van dit kunstige pronkstuk, en we nodigen u van harte uit om langs te komen en het zelf te ervaren. Ervaar hoe kunst en comfort samenkomen voor een magische nachtrust. Het is meer dan een bed; het is een ervaring die u niet mag missen. Dus maak een afspraak of kom gewoon binnenwandelen!

 

Voor persaanvragen en meer informatie, neem contact op met:

OOST Slaapcomfort Sinds 1935 – Zeeburg

Zeeburgerpad 80-81,
1019 AD Amsterdam

020-6929151

verkoop@oostslaapcomfort.nl