Media

OOST SLAAPCOMFORT SINDS 1935 in de MEDIA

Uiteraard is OOST Slaapcomfort in de afgelopen jaren in het nieuws verschenen. Zowel in de krant als op tv, de diverse items staan hieronder beschreven. Wanneer we weer in de media verschijnen, dan zullen wij dit toevoegen aan ons archief. Als u voor ons een artikel heeft, dan kunt contact met ons opnemen op via email: verkoop@oostslaapcomfort.nl of bel ons op: 020-6929151. U kunt het ook langs brengen in één van onze winkels. Alvast dank voor uw medewerking!

Bekijk hier wat de media over ons heeft geschreven!

Hieronder een stuk over de opening van onze nieuwe Hästens Store in Laren. Deze winkel is geopend half juni 2017. Eric Mostert had al langer zijn zinnen gezet op een winkel in het lommerrijke Gooi, en eindelijk heeft hij een pand dat aan zijn eisen voldoet kunnen vinden!


krantenartikelparool

Print

Ook is OOST Slaapcomfort onderwerp geweest in het lifestyle programma Masters of LXRY. Het item had zich toegespitst op het fantastische merk Hästens. Eén van de paradepaardjes van OOST Slaapcomfort! Kom langs en ervaar het ligcomfort van dit prachtige, handgemaakte merk. Voor meer informatie klikt u hier.


lxry-nl

Online

Naast Hästens is Treca Interiors Paris een ander topmerk in onze collectie. Doordat dit bed van A-Z met de hand gemaakt wordt, zult u er fantastisch in slapen. Prachtig afgewerkt en de matrassen zjn voorzien van materialen zoals wol, kasjmier, linnen, zijde en maisvezel. Daardoor geeft het een heerlijk droog slaapklimaat, en wordt u weer fris en uitgerust wakker. Op YouTube vindt u meerdere filmpjes van onze historie, winkel en merken die wij verkopen.


tv oost

TV

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over OOST Slaapcomfort in de media, dan kun u een email sturen naar: verkoop@oostslaapcomfort.nl. Ook wanneer er foutieve informatie op onze site zou staan, kunt u dat ons laten weten. Dat stellen wij altijd op prijs!