Lifetime Kinderbedden – Onze collectie

lifetime_kidsroom_Cama_Evolutiva_1_banner_mob

Lifetime

Lifetime is een fabrikant van (kinder-)meubels die duurzaamheid combineert met praktische kinderbedden en andere leuke en inventieve meubels.

KAJUITBED_Lifetime_BACK TO SCHOOL_STUDEREN._wit_antraciet

Lifetime Avonturenbed Hangout

Lifetime Avonturenbed Hangout

Het Lifetime Avonturenbed Hangout is wel een heel bijzonder bed. Je hebt een bed en daarnaast een super leuke hut. Geen hoogslaper met ruimte eronder, waarbij een aantal ouders het als een nadeel zien dat het slaapgedeelte zo hoog is, maar lekker laag slapen en toch de ruimte om te spelen. Ideaal bij een  kleine kamer, maar ook gewoon leuk voor elke stoere meid of jongen. Door gebruik van kleur kun je er heel duidelijk een jongens- of meidenbed van maken. Paneel, dakkapel en overige delen zijn altijd in mixkleuren. Het dak aan de bovenzijde en achterzijde is van een antraciete stof.

Lifetime Halfhoogslaper met kasten en bureau op wielen

Met de Lifetime Halfhoogslaper kunt u de ruimte zeer goed benutten. Dankzij het bureau, kast en een kledingkast op wielen benut je ook de ruimte onder de halfhoogslaper. Ideaal voor kleine ruimtes waar je ook een bureau en kast nodig hebt.

Deze halfhoogslaper bestaat uit een bed met rolbodem, schuine trap, bedfront, bureau op wielen met 2 zijplankjes, kast met twee deuren en greepjes op wielen en een boekenkast met laden en greepjes.

Je kunt kiezen uit 3 kleuren: Whitewash, Greywash en Witgelakt.

Lifetime Halfhoogslaper

Klaar om meer te ontdekken?

Mail ons vandaag nog voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Bekijk de nieuwe Lifetime catalogus

OOST Slaapcomfort Sinds 1935

Zeeburgerpad 80
1019 AD Amsterdam
Tel: 020-6929151

Slaapoutlet

Bankrashof 2-4
1183 NP Amstelveen
Tel: 020-3033006Koffie staat voor u klaar!

Onze verkoopadviseurs ontvangen u graag met een kop koffie of thee.Klantenservice

Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag op telefoonnummer: 020-6921935  Ook kunt u een e-mail sturen naar: webshop@oostslaapcomfort.nl.Webshop

Onze webshop is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend!