Lattoflex

lattoflex

Geschiedenis

Lattoflex, de uitvinder van de lattenbodem sinds 1957. 
In 1957 schreef Lattoflex geschiedenis met de uitvinding van de lattenbodem. De voorbije decennia bleef Lattoflex i.s.m. de medische wereld fundamenteel onderzoek voeren naar beter en gezonder slaapcomfort. Dat leidde van de ene innovatie naar de andere en uiteindelijk tot de definitieve doorbraak van de Winx® bedbodem. 

Een totaaloplossing voor uw rug

Lattoflex biedt u een totaaloplossing waarbij de actieve bedbodem, de matras en het lichaam perfect op elkaar inspelen. Die synergie optimaliseert de prestaties van de matras en verlengt haar levensduur en comfort.

Op basis van uw lichaamsbouw, gewicht, lighouding en slaaptemperatuur bieden wij u een actief en gepersonaliseerd slaapsysteem. Zo kunt u heel wat rugklachten voorkomen.

lattoflex Winx

lattoflex-lattoflex-winx-x5-elektrisch-verstelbare

Winx bedbodem

De Winx® bodem van Lattoflex maakt gebruik van honderden uiterst flexibele steunpunten die uw lichaam tijdens alle fasen van de slaap in de juiste anatomische ligpositie houden. De Winx® vleugels op het ligvlak kunnen zich in 3 dimensies perfect aanpassen aan uw lichaam en garanderen u zo een gezonde nachtrust op een duurzaam slaapsysteem.

Matrassen

Lattoflex heeft een schuim ontwikkelt dat eigenlijk de opvolger van traagschuim is, zonder de slechte eigenschappen hiervan. De naam van dit schuim is Geltex Inside. De druk wordt erg goed verdeeld en door de zeer open structuur van het schuim, ademt het optimaal. Bijna net zo goed als een pocketvering matras. Dus blijft het matras ook koel aanvoelen in de warme zomers! Dit matras is perfect te gebruiken op een lattenbodem of schotelbodem, waardoor u het comfort ook nog aan kunt passen aan uw persoonlijke wensen. Dit matras is in drie types ( Contour 2, 3 of 4) en in twee hardheden te krijgen: standard en extra.

Lattoflex matras

OOST Slaapcomfort Sinds 1935

Zeeburgerpad 80
1019 AD Amsterdam
Tel: 020-6929151

Slaapoutlet

Bankrashof 2-4
1183 NP Amstelveen
Tel: 020-3033006Koffie staat voor u klaar!

Onze verkoopadviseurs ontvangen u graag met een kop koffie of thee.Klantenservice

Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag op telefoonnummer: 020-6921935  Ook kunt u een e-mail sturen naar: webshop@oostslaapcomfort.nl.Webshop

Onze webshop is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend!

Auping Miyako dekbedovertrek

Heeft u vragen?


Voer a.u.b. uw naam in

Vul alstublieft een bericht in.