Service & Garantie

icoontjegarantiezonderService & Garantie

CBW en Thuiswinkel (garantie)
Kopen bij een C.B.W.-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid, waaronder een degelijke garantie. Winkels die C.B.W.-erkend zijn, hanteren de algemene voorwaarden van het CBW die u als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets bij ons koopt. Ook zijn wij met onze webshop aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg. Dit is dé belangenvereniging voor webwinkels in Nederland en geeft onze webshop een kwaliteitskeurmerk Thuiswinkel Waarborg. Dit is het keurmerk voor webwinkels en consumenten: online kopen bij betrouwbare webwinkels. Wij hanteren dus ook de algemene voorwaarden van Thuiswinkel. De door ons aangeboden garanties doen niets af aan de wettelijke garantie waar u als consument recht op hebt. Mocht u er met ons niet uitkomen dan kunt u zich altijd wenden tot de geschillencommissie van Thuiswinkel.

Voor de prijzen die op onze webshop staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met OOST Slaapcomfort Sinds 1935 te mogen claimen of te veronderstellen.

  • Bekijk hier de Algemene voorwaarden CBW
  • Bekijk hier de Reglementen van de Outlet
  • Bekijk hier de Algemene voorwaarden van Thuiswinkel Waarborg

Garantie Auping
Op alle Auping producten wordt standaard garantie gegeven. Deze garantie wordt gegeven door ons als erkende Auping dealer waar u het betreffende product heeft gekocht. De door ons aangeboden garantie(s) doen niets af aan de wettelijke garantie waar u als consument recht op heeft.

  • Bekijk hier de Auping voorwaarden

Heeft u nog vragen over de voorwaarden of garantie? Neem dan contact met ons op.