Service & Garantie

icoontjegarantiezonderService & Garantie

CBW garantie
Kopen bij een C.B.W.-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid, waaronder een degelijke garantie. Winkels die C.B.W.-erkend zijn, hanteren de algemene voorwaarden van het CBW die u als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets bij ons koopt. De door ons aangeboden garanties doen niets af aan de wettelijke garantie waar u als consument recht op hebt. Mocht u er met ons niet uitkomen dan kunt u zich altijd wenden tot de geschillencommissie.

Voor de prijzen die op onze webshop staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met OOST Slaapcomfort Sinds 1935 te mogen claimen of te veronderstellen.

Heeft u nog vragen over de voorwaarden of garantie? Neem dan contact met ons op.

Bedonderdeel

Auping bedonderdelen

Wie kent dat niet? U bent verhuisd en mist bedonderdelen van uw Auping bed. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar Auping opleghaken, Auping montagepennetje of een Auping handset. Zoek niet verder en kom langs in onze winkel Auping Plaza Buitenveldert of neem contact met ons op. Wij hebben veel onderdelen op voorraad liggen!

Van Boshuizenstraat 699
1082 AZ Amsterdam
Tel: 020-6420516
info@aupingplaza-amsterdambuitenveldert.nl

Ander merk?

Bent u op zoek naar een bedonderdeel van een ander merk dan kunt u contact opnemen met onze winkel in Amsterdam:

OOST Slaapcomfort Sinds 1935
Zeeburgerpad 80-81
1019 AD Amsterdam
Tel: 020-6929151