Service & Garantie

 

icoontjegarantiezonder

CBW voorwaarden

Kopen bij een C.B.W.-erkende winkel biedt veel voordeel, maar vooral meer zekerheid, waaronder een degelijke service & garantie. Winkels die C.B.W.-erkend zijn, hanteren de algemene voorwaarden van het C.B.W. die u als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets bij ons koopt.

  • Bekijk hier de Algemene voorwaarden C.B.W.

        Thuiswinkel Waarborg voorwaarden

Ook zijn wij met onze webshop aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg. Dit is dé belangenvereniging voor webwinkels in Nederland en geeft onze webshop een kwaliteitskeurmerk Thuiswinkel Waarborg. Hét keurmerk voor webwinkels en klanten: online kopen bij betrouwbare winkels. Wij hanteren dus ook de algemene voorwaarden van Thuiswinkel. U koopt dus veilig bij OOST Slaapcomfort.

  • Bekijk hier de Algemene voorwaarden van Thuiswinkel Waarborg

        Wettelijke garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. Mocht u er met ons niet uitkomen dan kunt u zich altijd wenden tot de geschillencommissie van Thuiswinkel.

        Foutieve prijzen op de site

Voor de prijzen die op onze webshop staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met OOST Slaapcomfort Sinds 1935 te mogen claimen of te veronderstellen.

  • Bekijk hier de Reglementen van de Outlet

Garantie Auping

Op alle Auping producten wordt standaard garantie gegeven. Deze garantie wordt gegeven door ons als erkende Auping dealer waar u dit product heeft gekocht. De door ons aangeboden garantie(s) doen niets af aan de wettelijke garantie waar u als klant recht op heeft.

  • Bekijk hier de Auping voorwaarden

Heeft u nog vragen over de Service & Garantie? Neem dan contact met ons op per email verkoop@oostslaapcomfort.nl of bel: 020-6929151.