betalen

Betalen

Betalen

Alle bestellingen in onze webshop kunt u veilig gemakkelijk via iDeal de betaling verrichten of op een andere manier zoals een overschrijving per internetbankieren. Bij bestellingen die speciaal voor u gemaakt moeten worden vragen wij u om een aanbetaling over te maken, en in sommige gevallen dient u het volledige bedrag ineens te betalen. Dit is wanneer een product op voorraad ligt, en direct naar u gestuurd kan worden. Voor de betaling van het restbedrag ontvangt u van ons een e-mail, zodra de bestelling bij ons klaar staat. Via deze e-mail kunt u het restbedrag ook weer veilig en eenvoudig via IDEAL betalen. Heeft u nog vragen omtrent de betaling? Dan kunt u ook contact met ons opnemen via de email: webshop@oostslaapcomfort.nl of telefonisch via het nummer: 020-6929151. Wij zitten voor u klaar om al uw vragen over de betaling te beantwoorden.

Op welke manieren kan ik in de webwinkel een betaling doen?

In de webwinkel kun je op verschillende manieren het aankoopbedrag betalen:

iDeal
Via iDeal kunt u veilig en snel afrekenen via uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven.

Overmaken naar bankrekeningnummer
Wilt u liever het bedrag zelf overmaken naar ons bankrekeningnummer dan kan dat ook. U moet dit alleen wel van tevoren aan ons doorgeven. Het aankoopbedrag kunt u overmaken naar NL06RABO0393806464 t.n.v. Oost Slaapcomfort onder vermelding van uw naam en ordernummer.
Na ontvangst van de betaling zal uw bestelling verstuurd worden.

Betalen bij aflevering
Als u een groot product hebt besteld dat bij u wordt afgeleverd door onze eigen chauffeurs is het ook mogelijk om het restbedrag via mobiele pin aan ons te betalen. Deze optie moet wel van tevoren bij ons worden aangegeven.

Zijn alle prijzen inclusief 21% BTW?

Ja, alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Heeft u een andere vraag over betalen?

Neem dan contact met ons op.