Jensen Bedden

Oost_Slaapcomfort-13

Geschiedenis

Het is al meer dan halve eeuw geleden dat de eerste Jensen matrassen het licht zagen. Om precies te zijn op 14 februari 1947, toen het bedrijf Jensen werd opgericht in Noorwegen. De eerste zes verkochte matrassen waren gevuld met paardenhaar en katoen. Sindsdien is er uiteraard veel veranderd, maar één aspect is hetzelfde gebleven, namelijk onze filosofie dat u het verschil van een echte Jensen matras moet kunnen zien en voelen.

Ontworpen voor slaapcomfort

De producten van Jensen worden geproduceerd om het lichaam optimale steun en ligcomfort te bieden. Liever dan strak vast te houden aan oude methode en materialen, streeft Jensen er altijd naar de beste oplossing te vinden, en dat betekent ook het toepassen van de modernste materialen. Het streven naar het optimale ligcomfort is de drijvende kracht achter de innovaties waaraan Jensen zijn reputatie in de branche te danken heeft. Het in zones ingedeelde veersysteem is een van de vele voorbeelden daarvan, net als de verdere optimalisering van het zone-idee door het gebruik van stretch materialen.

Zalig Slapen - Elke dag - Jensen® Original Zonesysteem

Het zonesysteem van Jensen geeft het hele lichaam de juiste ondersteuning terwijl u uitrust en slaapt. Steun in de onderrug in combinatie met een zachte schouderzone zorgen voor een totaal nieuwe slaapervaring. Het principe dat ten grondslag ligt aan het zonesysteem is even vanzelfsprekend als natuurlijk. De meeste mensen zijn breder aan heupen en schouders, terwijl hun middel gewoonlijk smaller is. Omdat het matras tot taak heeft het lichaam te dragen, geeft het in zones ingedeelde matras gelijkmatiger, aangenamer steun waar schouders en heupen dieper in het matras zakken, terwijl het middel steviger wordt ondersteund. Het resultaat is hetzelfde, ongeacht of u op uw rug of op uw zij slaapt.

De juiste lighouding

Voor een goede nachtrust, waarbij uw hele lichaam tot rust komt, is de zij- of rugligging aan te raden. Andere lighoudingen belasten het lichaam meer. Daarbij gaan we ervan uit dat u fysiek in staat bent om op uw zij of op uw rug te liggen en geen gezondheidsklachten of handicaps hebt die dit moeilijk of onmogelijk maken. Een nieuwe lighouding aanwennen vergt vaak wat tijd en oefening. Wanneer u zich dat eigen hebt gemaakt en uw lichaam gewend is geraakt aan de nieuwe lighouding, zult u merken dat u rustiger slaapt en meer profijt hebt van de uren die u in bed doorbrengt.

Jensen

Jensen boxsprings kunnen samengesteld worden met het Jensen Exact Comfort Adjustment systeem. Met dit systeem bepaalt u zelf hoe ver uw heupen en schouders moeten inzakken in het bed om een optimale ondersteuning voor het hele lichaam te krijgen. De meeste mensen zijn breder bij hun heupen en schouders, terwijl hun romp het zwaarst is. Met 1 druk op de knop van de draadloze afstandsbediening kunt u nu zelf bepalen waar en wanneer u ondersteuning wenst.

De mate van stevigheid is een van de keuzes die u moet maken wanneer u een nieuw bed koopt. De meeste bedden zijn verkrijgbaar in verschillende graden van stevigheid, van zacht tot extra stevig. De mate van stevigheid wordt bepaald op basis van lengte, gewicht en gewenst comfort. Het Exact syteem is alleen toepasbaar bij vlakke boxsprings van Jensen met een matrasmaat van 90 en 105.

Door de nieuwe functie “Exact”, kunt u de stevigheid van uw bed aanpassen. Het ligcomfort kan zachter of steviger worden gemaakt - al naar gelang uw behoefte. Zo laat u door uw vorm van de dag bepalen of u meer steun of meer ontspanning wilt hebben.

Wat doet het 'exact' systeem met uw lighouding?

ZIJLIGGERS

Als het bed iets te stevig aanvoelt, kunt u het matras, met een druk op de knop, bij de heupen iets laten zakken. Voelt het bed te zacht aan, dan kunt u het omhoog brengen. Wanneer u op uw zij ligt, is het belangrijk dat u kleine aanpassingen naar boven of naar belangrijk doet.

BUIKLIGGERS

Op uw buik liggen kan een belasting zijn voor uw onderrug. Met de Exact kunt u deze belasting verminderen door het bed omhoog te brengen. Wanneer u het bed laat zakken, neemt de belasting voor de onderrug toe, dus dat is niet aan te bevelen.

RUGLIGGERS
De meeste rugliggers zullen meer comfort ervaren door het bed met behulp van de Exact te laten zakken. Anderen zullen meer comfort ervaren door het bed omhoog te brengen.in ieder interieur.

Jensen Collectie

jensen-boxspring-supreme-dynamique

Auping Miyako dekbedovertrek

Heeft u vragen?


Voer a.u.b. uw naam in

Vul alstublieft een bericht in.