Hästens

Hästens bed geeft de ultieme slaapervaring!

Hästens bedden zijn traditioneel gemaakte Zweedse bedden, al zes generaties lang. Ongeëvenaard comfort. Met passie met de hand gemaakt. Om een Hästens-bed te maken gebruiken wij enkel ethisch ingekochte natuurlijke materialen van duurzame bronnen. De zuiverste vlas, langzaam groeiend Zweeds grenen en echt hypoallergeen paardenhaar, wol en katoen.

Ons team van slaapexperts staat klaar om u kennis te laten maken met echte slaap. Kom proefliggen en ontdek de voordelen van slapen in een Hästens-bed. U bent uiteraard welkom om langs te komen of maak een afspraak.

Zweedse luxe-beddenmaker Hästens presenteert nieuwste samenwerking met beroemde Britse designer Ilse Crawford

De collectie, met de Engelse naam ‘Being’, vrij vertaald als ‘Zijn’, is ontwikkeld om perfect aan te sluiten bij de luxe, handgemaakte Hästens-bedden en om de ervaring van mensen die elke nacht in een Hästens slapen nog verder te verbeteren.

Ilse Crawford hastens

Unieke bedden verdienen unieke kussens

Het is dan ook geen verrassing dat ons aanbod van kussens zo is ontworpen dat ze een aanvulling vormen op het comfort van elk model Hästens bed.

Al onze kussens zitten vol met precies de juiste hoeveelheid veren en dons van hoge kwaliteit en zijn omsloten door zacht, ademend 100 procent katoen

hastens kussen

Hästens Store Amsterdam Zeeburg

Hästens Store Haarlem

Zeeburgerpad 82
1019 AD Amsterdam
Tel: 020-6926151
E-mail: 
amsterdam.zeeburg@hastensstores.com

Zijlstraat  96A
2011 TR Haarlem
Tel: 023 202 1245
haarlem@hastensstores.com

Virtuele Rondleiding

Showroom Hästens Store Amsterdam

Dankzij een speciale 3D techniek kunt u 24/7 een 360 graden virtuele tour maken door onze Hästens winkel in Amsterdam Zeeburg. Nieuwsgierig? Bekijk hier de virtuele tour:

Showroom Hästens Store

hastens laren sale

hastens laren showroommodellen

hastens laren sale

Heeft u vragen? Neem contact met ons op


Voer a.u.b. uw naam in

Vul alstublieft een bericht in.


winkel personeel 2