Hästens Boxspring

hastens bed

soorten hastens

Hästens Boxspring

Geniet van het prettige slaapcomfort van een Hästens boxspring welke bestaat uit 100% natuurlijke materialen! Wees zeker van een goede nachtrust en kies de klassieke Zweedse boxspring vanwege het gevoel van stabiliteit.

marquis

Hastens Marquis Boxspring

Hästens Marquis Boxspring

In het Marquis-bed vind je vele van de innovaties van het Hästens-bed terug. Marquis is handgemaakt met behulp van onze beste natuurlijke materialen en is heerlijk comfortabel met een net laag profiel. Het bed is uitgerust met dubbele verensystemen aan de hardere kant.

Marquis is een veelzijdig bed met een ongelooflijke prijs-kwaliteitsverhouding en met dezelfde baanbrekende veren- en laagjestechnologie als Hästens-bedden in andere prijsklassen.

Marquis is stevig dankzij het 13 cm Hästens Bonnell-verensysteem dat een stevige ondersteuning biedt voor de ultieme ontspanning.

Lagen van premium katoen, wol en vlas creëren onmiddellijke zachtheid voor uw lichaam. Natuurlijke materialen die de temperatuur van uw lichaam zullen reguleren voor een mooie, verkwikkende slaap.

Hastens Excel Boxspring

Hästens Excel Boxspring

De Hästens Excel wordt gemaakt met bekwaam vakmanschap, dubbele verensystemen, aandacht voor detail en gevoel voor de fijnste natuurlijke materialen. Sommige mensen ervaren het model Excel als een royaal, uitnodigend bed, met een zacht comfortniveau dat wordt ondersteund door de responsieve ondersteuning van zijn Hästens-pocket- en Hästens Bonnell-verensystemen. Hästens Excel is volledig met de hand en op bestelling gemaakt naar gelang uw voorkeuren. Het is diep en zacht en past zich moeiteloos aan uw lichaamsbewegingen aan voor een ononderbroken slaap.

Het Hästens Bonnell-verensysteem is ontworpen om stabiel te zijn, terwijl de pocketvering soepel is en reageert als u ligt en beweegt, om plaats te maken voor een diepere robuuste ondersteuning terwijl u rust.

Excel behoudt zijn kwaliteit door gebruik van natuurlijke materialen en door de bekwame handen van onze gepassioneerde vakmensen. Betrouwbaarheid en prestaties.

Hastens Superia Boxspring

Hästens Superia Boxspring

Hästens Superia is onze meest verfijnde boxspring. Binnenin zijn strakke, compacte formaat vind u dubbele Hästens-veringsystemen, die werden gekozen voor een poëtische balans tussen comfort en ondersteuning. Meerdere lagen van katoen en wol worden met de hand over het hele bed verspreid voor een flexibiliteit en zachtheid die geen enkel synthetisch bed ooit zou kunnen evenaren.

Superia wordt gekenmerkt door Hästens' oog voor detail; de constructie van het perfect uitgelijnde frame tot de voering die voorkomt dat stof van onderen in het bed terecht komt.

Superia wordt vaak omschreven als soepel bij het aanraken en de lagen natuurlijk materiaal ondersteunen en strelen uw lichaam. Dankzij de ondersteuning van binnenuit zult u zich bijna gewichtloos voelen wanneer u in slaap dommelt.

Aangezien het grootste deel van de technologie in een geïntegreerd bed is opgenomen in het frame, is het van vitaal belang dat deze basis gebouwd is om lang mee te gaan volgens uw exacte specificaties en dat het voldoet aan onze eigen ongeëvenaarde kwaliteitscontrole. Superia overtreft de verwachtingen op deze punten.

Eén factor van Hästens Superia's dubbele veringsystemen is dat ze zo goed als geruisloos werken. Dus hoewel ze feilloos werken om uw bewegingen te ondersteunen tijdens de slaap, doen ze dit zonder geluid te maken.

Hastens Maranga Boxspring

Hästens Maranga Boxspring

Hoe vaak je je ook omdraait, je zult je altijd gewichtloos voelen, alsof je op een wolk ligt. (Een warme, droge, behaaglijke wolk.)

Onze Maranga legt de lat voor het maken van het meest comfortabele bed ter wereld hoger. De naam Maranga is ontleend aan het Maori-woord voor 'ontwaken'.

Onze ambachtslieden sparen kosten noch moeite; bij het maken van onze bedden gebruiken ze de beste natuurlijke materialen en baanbrekende technieken. Op de zijkant worden zorgvuldig stiksels aangebracht voor stabiliteit én flexibiliteit.

We willen namelijk dat je bed de 9.125e nacht nog net zo comfortabel is als de eerste.

Hastens store Amsterdam Zeeburg

Hästens Continentale Boxspring

Wilt u een exclusief gevoel in de slaapkamer? Kies dan voor de Hästens continentale bedden! Dit zijn bedden van gedegen kwaliteit. Ze hebben een massieve en elegante opbouw en geven u het gevoel van gewichtloosheid.

2000T_II_final_white

Hastens Eala Boxspring

Hästens Eala Boxspring

In het Hawaïaans wordt 'E ala!' gebruikt om iemand te wekken. Na je eerste nacht in een Hästens Eala begrijp je waarom de naam is gekozen. Je voelt je verfrist en aangenaam koel.

Alsof je wakker wordt op een ver eiland na een zachte zomernacht. Onze vaklieden verwerken met de hand het beste paardenhaar, wol en katoen in perfect uitgebalanceerde soepele lagen.

En dan hebben ze iets heel bijzonders geconstrueerd: stille airconditioning. Vocht wordt van het lichaam weggevoerd en frisse lucht circuleert eromheen.

Een volledig natuurlijke manier om de beste basis ter wereld te creëren om op te ontwaken voor een prachtige nieuwe dag.

Elke dag weer.

Hastens Herlewing

Hästens Herlewing Boxspring

Drie zorgvuldig gecombineerde veersystemen ondersteunen je lichaam en houden het in perfecte balans – zelfs wanneer je partner zich omdraait of opstaat voor een middernachtelijke snack.

Het resultaat? Je voelt je bij het ontwaken perfect in balans. En dat gevoel houd je de hele dag. (Het Afrikaanse 'herlewing' betekent ´ontwaken'.)

Paardenhaar, wol en katoen zijn door de bekwaamste beddenmakers ter wereld met de hand verwerkt in een unieke gelaagde techniek.

Dit zorgt voor de perfecte mix van verbluffende zachtheid en compacte flexibiliteit die een nieuwe dimensie van slaapcomfort biedt.

hastens vividus bed

Hästens 2000T Boxspring

De Hästens 2000T is één van de paradepaardjes van Hästens. Er is speciaal voor dit bed een aantal afdeklagen ontwikkeld waardoor het bed extra zacht en volgzaam is. Hoe onrustig u ook slaapt, uw lichaam wordt altijd op de juiste manier ontlast. De Hästens 2000T is door het unieke dek matras BJX Luxury uitermate geschikt voor mensen die extra hoge eisen aan hun slaapcomfort stellen.

Hästens Appaloosa Boxspring

Hästens Appaloosa Boxspring

Hästens is een innovatieve samenwerking aangegaan met het Zweedse ontwerpersduo Bernadotte & Kylberg. Twee jaar lang hebben zij gewerkt aan het design voor de Limited Edition ‘Appaloosa’.

Het Amerikaanse paardenras Appaloosa staat bekend om zijn prachtige, kleurrijke en onregelmatig gevlekte vacht. Dit leverde het ontwerpersduo voldoende inspiratie op om voor het Limited Edition-bed en het bijpassende hoofdeinde een volledig nieuwe, dubbel gelaagde stof met schakeringen van donkerblauw naar lichtblauw en wit te creëren. Door het vele handwerk neemt het maken van het Appaloosa-bed maar liefst twee dagen in beslag.

Hastens Marwari Boxspring

Hästens Marwari Boxspring

Hästens is een innovatieve samenwerking aangegaan met Zweeds ontwerpersduo Bernadotte & Kylberg. Twee jaar lang hebben zij gewerkt aan het design voor de Limited Edition ‘Marwari’.

De naam van het Marwari Limited Edition-bed is geïnspireerd op een zeldzaam en majestueus paardenras uit de Marwar-regio in India. Bernadotte & Kylberg brengt met Marwari een ode aan de oorsprong van Hästens als meester-zadelmakers.

hastens vividus bed

Hästens Vividus Boxspring

Vividus is de ultieme perfectie! Het meest luxe bed der luxe bedden. Het resultaat van onze eeuwenlange passie voor vakmanschap en onze expertise op het gebied van bedden. Hästens Vividus is het voorbeeld van de fijnste natuurlijke materialen, bijzonder traditionele ambacht en detailering. Het ervaren van de Vividus-slaap is als een droom. Het is simpelweg het beste bed dat wij ooit gemaakt hebben.

Een bed als de Vividus kan pas echt worden ervaren op een aantal beperkte exclusieve locaties. Tijdens uw persoonlijk VIP ervaring leert u alles over de constructie de Vividus, uw gepersonaliseerde opties dompelt u zichzelf onder in rust.

alle materialen

Hästens Verstelbare Boxspring

De keuze voor verstelbare boxsprings ten opzichte van een ander systeem, hangt af van het comfort dat u zoekt. Heel veel mensen denken nog steeds dat de bodem waarop u het matras plaatst, geen invloed heeft op het comfort. Het tegendeel is waar, de bodem bepaald samen met het matras het comfort! U kunt dit, net als de keuze van het kussen, niet los van elkaar zien. Een boxspring geeft meer comfort dan een spiraalbodem, en een lattenbodem heeft ook weer andere kwaliteiten. Dus wilt u maximaal comfort halen uit bed, dan is boxspring de beste keuze! wilt u toch een vlakke boxspring, klikt u dan hier!

novoria

hastens adjustable

Hästens Adjustable Boxspring

Met de Hästens Adjustable heb je meubilair in huis voor alle situaties. Het hoofd- en voeteneinde kun je omhoog en omlaag brengen met een betrouwbare afstandsbediening of zelfs via een app.

Heerlijk uitslapen en dan ontbijt op bed. Of uitrusten in de exacte positie waar jouw lichaam om vraagt, wanneer dan ook. De Adjustable reageert snel en geruisloos op jouw wensen.

Onder de matrasstof vind je materialen met dezelfde compromisloze kwaliteit als voor alle andere Hästens bedden. En het handwerk voor de 28 individuele lagen paardenhaar, katoen, wol en vlas is al net zo compromisloos. De zorgvuldig geplaatste side-stitching zorgt ervoor dat het matras extra stabiliteit biedt terwijl een dubbel veersysteem met versterkte zijveren ervoor zorgt dat opstaan nog gemakkelijker wordt.

Al met al een partner die échte ondersteuning biedt, die zich helemaal aanpast en die kan voorzien in de meest vergaande behoeften op comfortgebied.

Klaar om meer te ontdekken?

Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.

Hästens Store Amsterdam Zeeburg

Hästens Store Haarlem

Zeeburgerpad 82
1019 AD Amsterdam
Tel: 020-6926151
E-mail: 
amsterdam.zeeburg@hastensstores.com

Zijlstraat 96a 
2011 TR Haarlem
Tel: 020-32021245
E-mail:
haarlem@hastensstores.com

Virtueel rondkijken in onze winkel!

Dankzij een speciale 3D techniek kunt u 24/7 een 360 graden virtuele tour maken door onze Hästens winkel in Amsterdam Zeeburg. Nieuwsgierig? Bekijk hier de virtuele tour:

Heeft u vragen? Neem contact met ons op


Voer a.u.b. uw naam in

Vul alstublieft een bericht in.