Geplaatst op Geef een reactie

Een webshop met bedden……

Webshop met bedden

Een webshop met bedden……

…wij kunnen uit ervaring zeggen: dat ontwikkel je niet met je ogen dicht. Echter, als je als de slaapadviseur van Amsterdam al meer dan 78 jaar streeft om je klanten de beste kwaliteit, service en mooiste producten op het gebied van slapen te bieden. Dus wil je dat in het huidige digitale tijdperk ook online kunnen doen. Een webshop met bedden…dat is investeren in je nachtrust!

Nota bene wordt in het beeldmateriaal van de grootste beddenfabrikant van Nederland, waarin degenen met iPad of laptop in bed er niet uitzien alsof ze een reden hebben om eruit te komen (en dat op klaarlichte dag!). De tijd dat het bed alleen als liefdesnest of ontbijttafel dient is toch zeker allang voorbij.

Nu zal het niet zo zijn dat deze mensen online aan het zoeken zijn naar een nieuw bed. Aangezien zij zich reeds in toch zeker niet de minste modellen hebben weten te nestelen. Maar laten we wel wezen, niet iedereen ligt er zo relaxt bij in bed. Waarschijnlijk het grootste gedeelte van de Nederlandse bevolking niet, omdat het huidige bed simpelweg te hard, te zacht, te klein, te warm, te koud, kortom niet comfortabel genoeg is om heerlijk in te kunnen relaxen.

Online kopen van een bed is lastig….

Een webshop met bedden…. da’s lastig testen. Natuurlijk is het daarom moeilijk om online een bed te kopen. Een bed moet je zien, voelen, testen en nog een keer testen voordat je zeker weet dat je het bed hebt gevonden dat bij je past. Een goede slaapadviseur met kennis van zijn of haar vak is daar een niet te missen schakel in. Maar hoe vaak komt het wel niet voor dat je jezelf hebt voorgenomen om een nieuw bed te kopen (of ieder ander product dat met een redelijke uitgave gepaard gaat) en na uitgebreid te hebben gekeken, gevoeld, getest en nog een keer getest, er uiteindelijk toch iets tussen komt (meestal tijdgebrek) en de goede bedoelingen in het water vallen. Dat is zonde, want wat is het toch belangrijk om te investeren in een goede nachtrust. Dan kunnen wij toch alleen maar zeggen, lang leven onze webshop:

Om vanuit huis te kunnen investeren in een goede nachtrust want…

Een derde van ons leven brengen we door in bed. Voor sommige mensen zal dit met de komst van alle steeds kleinere, lichtere en mobielere apparaten, zoals tablets, smartphones en notebooks, alleen maar langer worden. Want waarom zou je op zondag ochtend nog uit bed komen om de krant van de keukentafel te pakken als je die binnen 2 seconden op je tablet kan toveren? En wat houdt je tegen om op zondag avond eerder naar bed te gaan? Dan hoef je niet meer achter de desktop te kruipen om je mail te checken? (Juist, het feit dat je bed niet lekker ligt)

Voor andere mensen zal de tijd in bed juist korter worden door de komst van al deze apparaten en de mogelijkheden die ze met zich meebrengen. Er kunnen simpelweg zoveel leukere dingen worden gedaan dan slapen, zoals appen, liken, bloggen, tweeten en pinnen (om er slechts een paar te noemen). De VPRO had hier op 7 oktober 2012 een interessante uitzending over. In ‘Nooit meer slapen’ werd het belang van een goede nachtrust aangekaart. Dat komt omdat onze nachten door verschillende oorzaken (nachtwerk, sociale media, etc.) steeds korter worden.

Uitzending ‘Nooit meer slapen’ – VPRO (07-10-2012)

Voor een slaapadviseur is het niet moeilijk om een conclusie te trekken. Of onze tijd in bed nou korter of langer wordt, onze bedden moeten in ieder geval steeds beter worden!

OOST Slaapcomfort Sinds 1935


Wat is uw mening over slapen anno 2018? Genieten we door ons online gedrag juist meer of minder van ons bed?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *