Boxspring – Onze collectie

Boxspring

De keuze voor boxsprings ten opzichte van een ander systeem, hangt af van het comfort dat u zoekt. Heel veel mensen denken nog steeds dat de bodem waarop u het matras plaatst, geen invloed heeft op het comfort. Het tegendeel is waar, de bodem bepaald samen met het matras het comfort! U kunt dit, net als de keuze van het kussen, niet los van elkaar zien. Een boxspring geeft meer comfort dan een spiraalbodem, en een lattenbodem heeft ook weer andere kwaliteiten. Dus wilt u maximaal comfort halen uit bed, dan is boxspring de beste keuze!

auping-criade-verstelbaar

pullman-boxspring-toronto

Vlakke Boxspring

De keuze voor vlakke boxsprings ten opzichte van een ander systeem, hangt af van het comfort dat u zoekt. Heel veel mensen denken nog steeds dat de bodem waarop u het matras plaatst, geen invloed heeft op het comfort. Het tegendeel is waar, de bodem bepaald samen met het matras het comfort! U kunt dit, net als de keuze van het kussen, niet los van elkaar zien. Een boxspring geeft meer comfort dan een spiraalbodem, en een lattenbodem heeft ook weer andere kwaliteiten. Dus wilt u maximaal comfort halen uit bed, dan is boxspring de beste keuze!

Het is uiteraard vanzelfsprekend dat een elektrisch verstelbare boxspring meer mogelijkheden biedt dan een vlakke boxspring. Bij verstelbaarheid kunt u denken aan het hoofd- en het voeteneind. Daarnaast kunt u in de verstelbaarheid van het hoofd- en voeteneind nog verschillende opties krijgen om deze nog individueler aan te passen. Door deze mogelijkheden is een elektrische boxspring duurder dan een vlakke boxspring. Echter u krijgt er een groot genot voor terug dat iedere dag weer als een verrijking van uw leven zal aanvoelen. Mensen die eenmaal een elektrisch verstelbare boxspring gewend zijn en zich oriënteren op een nieuwe boxspring, kiezen vrijwel altijd weer voor een elektrische uitvoering.

Avek-Boxspring-1927-verstelbaar-blauw-LR-1600-pixels

Auping Miyako dekbedovertrek

Heeft u vragen?


Voer a.u.b. uw naam in

Vul alstublieft een bericht in.