Boxspring – Onze collectie

Boxspring

De keuze voor boxsprings ten opzichte van een ander systeem, hangt af van het comfort dat u zoekt. Heel veel mensen denken nog steeds dat de bodem waarop u het matras plaatst, geen invloed heeft op het comfort. Het tegendeel is waar, de bodem bepaald samen met het matras het comfort! U kunt dit, net als de keuze van het kussen, niet los van elkaar zien. Een boxspring geeft meer comfort dan een spiraalbodem, en een lattenbodem heeft ook weer andere kwaliteiten. Dus wilt u maximaal comfort halen uit uw bed, dan is boxspring de beste keuze!

Eastborn Boxspring-Blockbuster-Hitech-basis

pullman-boxspring-toronto

Vlakke Boxspring

Als u veel comfort zoekt en van soepel ligcomfort houdt, dan is een vlakke boxspring voor u waarschijnlijk de beste keuze. Gebruik altijd een pocketvering matras op dit systeem in verband met de ventilatie en de op elkaar afgestemde veringen. Wij hebben vele merken die u een perfecte boxspring kunnen leveren.

Het is uiteraard vanzelfsprekend dat een elektrisch verstelbare boxspring meer mogelijkheden biedt dan een vlakke boxspring. Bij verstelbaarheid kunt u denken aan het verstellen van het hoofd- en het voeteneind.

Daarnaast kunt u in de verstelbaarheid van het hoofd- en voeteneind nog verschillende opties krijgen om deze nog individueler aan te passen. Door deze extra mogelijkheden is een elektrische boxspring duurder dan een vlakke boxspring. Echter krijgt u er een groot genot voor terug dat iedere dag weer als een verrijking van uw leven zal aanvoelen. Mensen die eenmaal een elektrisch verstelbare boxspring gewend zijn en zich oriënteren op een nieuwe boxspring, kiezen vrijwel altijd weer voor een elektrische uitvoering.

Avek-Boxspring-1927-verstelbaar-blauw-LR-1600-pixels

Bekijk de boxsprings van onze merken:

Auping Miyako dekbedovertrek

Heeft u vragen?


Voer a.u.b. uw naam in

Vul alstublieft een bericht in.