Avek

Boxspring-Avek-Noflik-BB_A5HR3-e1454404892935-1024x642

Geschiedenis

Avek is een Nederlands bedrijf opgericht in 1927. De naam is een samenvoeging van Arbeid, Vlijt en Kwaliteit. Vakmanschap en kwaliteit staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. De bedden worden in Surhuisterveen, Friesland gemaakt, dus nog een echt oer Hollands bedrijf!

Avek Ninety

Avek bestaat 90 jaar!

 
Om dit te vieren heeft Avek speciaal voor u de boxspring Ninety ontwikkeld. Een luxe boxspring (met pocketveer interieur)met vele extra’s zoals een extra dikke topmatras,  led leeslampjes en verder in- en uitstapverlichting. De boxspring heeft een mooie  achterwand en kwaliteits matrassen met 5 zone pocket interieur.
 

De boxspring heeft ook een 5 zone pocket interieur en stoere poten. Uw voordeel: maar liefst €510,-! Bij de Avek Ninety boxspring geen meerprijs voor lengtemaat.

Informeer in de winkel naar de voorwaarden.

Avek-Boxspring-1927-verstelbaar-blauw-LR-1600-pixels

Avek verstelbare en vlakke boxspring 1927

De Avek Boxspring 1927 verwijst naar de oprichting van Avek in dat jaar. Hij is gemaakt volgens de hoge standaard die Avek hanteert voor de bedden die ze maakt. Deze boxspring bestaat uit vier delen: 1 of twee matrassen, twee boxsprings, een topper en een hoofdbord. Deze boxspring  is in een vlakke of elektrisch verstelbare versie te verkrijgen. U kunt kiezen uit een aantal hoofdborden, matrassen en toppers. Zo kunt u het bed aanpassen aan uw wensen en eisen. Een bed vol comfort voor een zeer goede prijs!

Klaar om meer te ontdekken?

Mail ons vandaag nog voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Auping Miyako dekbedovertrek

Heeft u vragen?


Voer a.u.b. uw naam in

Vul alstublieft een bericht in.