auping

Auping

Welkom bij AUPING

Auping Nights, Better Days
logo-auping

Auping Essential aanbieding

De Auping Essential is nu tijdelijk extra voordelig.

De Essential is een echt designbed dat in elke slaapkamer past. Bekroond met een Red Dot design award en de erkenning van 'Goed industrieel werk'.

Tot en met 10 juni 2019 ontvangt u op de Auping Essential maar liefst €400,- voordeel. Een complete tweepersoons Essential is al verkrijgbaar van € 2.895,-* voor € 2.495,-.

Informeer in de winkels naar de voorwaarden

Assortiment

Geschiedenis Auping

Auping is een oer Hollandse bedrijf kent sinds 1888 wereldwijde faam door de uitvinding van de verstelbare spiraalbodem. Onder andere is functionaliteit één van de belangrijkste kernwaarden van dit bedrijf. Net als kwaliteit en duurzaamheid. Deze merknaam staat borg voor jarenlang probleemloos slapen. Doordat er gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige en duurzame materialen, is het wereldwijd de eerste beddenfabrikant met een C2C-certificaat Dit houdt in dat de fabriek compleet CO² neutraal werkt. Ze hebben ook meerdere malen de erkenning gekregen voor haar producten. Zowel de Essential als de Auronde hebben door hun design prijzen gewonnen. Kortom, wanneer  duurzaam, design, trends en ventilatie bij u hoog in het vaandel staan, dan is dit merk bij uitstek geschikt voor u. Vandaar dat Auping sinds jaar en dag één van de grootste merken van ons land is! Wilt u een goed advies hebben? Kom dan langs in onze  Plaza Amsterdam Buitenveldert  in Amsterdam.

dekbedovertrek collectie

Essential

De Essential is met zijn ranke lijnen en licht gebogen hoofdbord een echt bed voor de liefhebber van design. Dit bed is ontworpen door het Berlijnse ontwerpduo Köhler&Wilms. Doordat dit bed in verschillende kleuren en stijlen te krijgen is, past dit eigentijdse bed in elke slaapkamer.

Bekijk product

auping-essential-tweepersoonsbed_0

auping original

Original

De Original is een compleet bed met een helder ontwerp. Niet alleen is het mooi vormgegeven, maar ook het krachtige frame gecombineerd met een Auping spiraalbodem en matras is precies wat nodig is voor een goede nachtrust. Doordat dit een zeer basic model is, kunt u later de bodems ook in een bedframe plaatsen zoals de Auronde, Match of Essential.

Bekijk product

Match 2.0

Design betekent dat er met aandacht en oog voor detail aan een product is gewerkt. Dat zie je ook terug bij de Match waar een perfecte balans gevonden is tussen comfort, eigenheid en tijdloos design. Niet alleen verkrijgbaar in een aluminium versie, maar ook in een houten frame, met onder andere twee soorten hoofdborden en poten.

Bekijk product

match

auping auronde

Auronde

Vanaf het moment dat Frans de la Haye in 1973 dit bed ontwierp, gaat deze klassieker met zijn tijd mee. Het bed wordt regelmatig aangepast aan de nieuwste kleurtrends en eisen, ook op het gebied van comfort. Verder zijn er vaak nog ander soort accessoires te krijgen. Dankzij het heldere en strakke lijnenspel komt het eigentijds design van het bed volledig tot zijn recht. Dit bed is in meerdere hoogtes te leveren, waardoor het geschikt is voor jong en oud, lang of klein. Dus aan te passen aan uw postuur evenals uw persoonlijke wensen.

Bekijk product

auping original boxspring

Original boxspring

Met de Original Boxspring kies je voor de perfecte basis voor in je slaapkamer. Optimaal slaapcomfort door het unieke Actieve Ventilatie en Support systeem (AVS®). De verschillende ventilerende materialen van de boxspring en matras zorgen voor een perfect samenspel. Dit komt doordat de bodem, die vaak van hout wordt en werd gemaakt, vervangen is door een spiraalbodem voor de beste ventilatie.

Bekijk product

Criade Boxspring

Met de keuze voor de Criade boxspring heb je een echte eye-catcher in je slaapkamer. Eentje die helemaal past bij  jouw stijl. Je kan kiezen uit diverse kleuren frames, verschillende stoffen en kleuren, hoofd- en voetborden waarbij je tot in detail kan variëren. Een eigentijds ontwerp met het optimale comfort.

Bekijk product

auping criade boxspring

Auping Kiruna Boxspring

Kiruna Boxspring

De Kiruna boxspring is de meest luxe boxspring. Deze onderscheidt zich door de luxe uitstraling en het gebruik van natuurlijke materialen. Zodra je gaat liggen, ervaar je het zelf. Slapen op een Kiruna boxspring betekent koninklijk slapen.

Bekijk product

Contact

Onze winkels

Auping Plaza Amsterdam Buitenveldert

Van Boshuizenstraat 699
1082 AZ Amsterdam
Tel: 020-6420516

OOST Slaapcomfort Sinds 1935

Zeeburgerpad 80-81
1019 AD Amsterdam
Tel: 020-6929151

Slaapoutlet Amstelveen
De Parelvisserslaan 1
1183 RH Amstelveen
Tel: 020-3033006

Auping Miyako dekbedovertrek

Heeft u vragen?


Voer a.u.b. uw naam in

Vul alstublieft een bericht in.