auping

Auping

Welkom bij AUPING

Auping Nights, Better Days
logo-auping

Auping assortiment

Dit oer Hollandse bedrijf kent sinds 1888 wereldwijde faam door de uitvinding van het verstelbare spiraalbedbodem. Functionaliteit is één van de belangrijkste kernwaarden van Auping. Net als kwaliteit en duurzaamheid. De merknaam Auping staat borg voor jarenlang probleemloos functioneren. Auping maakt gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen en is wereldwijd de eerste beddenfabrikant met een C2C-certificaat. Auping heeft meerdere malen de erkenning gekregen op haar producten.

dekbedovertrek collectie

Auping Essential

De Auping Essential is met zijn ranke belijningen en licht gebogen hoofdbord een echt bed voor de designliefhebber. Dit bed is ontworpen door het Berlijnse ontwerpduo Köhler&Wilms. Door de verschillende kleuren en stijlmogelijkheden past dit eigentijdse bedmodel in elke slaapkamer.

Bekijk product

auping-essential-tweepersoonsbed_0

auping original

Auping Original

De Auping Original is een compleet bed met een helder ontwerp. Het mooi vormgegeven en krachtige frame gecombineerd met een Auping spiraalbodem en matras is precies wat nodig is voor een goede nachtrust

Bekijk product

Auping Match

Design betekent voor Auping dat er met aandacht en oog voor detail aan een product is gewerkt. Dat zie je ook terug bij de Match waar een perfecte balans gevonden is tussen comfort, eigenheid en tijdloos design.

Bekijk product

match

auping auronde

Auping Auronde

Vanaf het moment dat Frans de la Haye in 1973 dit bed ontwierp, gaat deze klassieker met zijn tijd mee. Het bed wordt regelmatig aangepast aan de nieuwste kleurtrends, eisen en inzichten, ook op het gebied van comfort. Dankzij het heldere en strakke lijnenspel komt het eigentijds design van het bed volledig tot zijn recht.

Bekijk product

auping original boxspring

Auping Original boxspring

Met de Auping Original Boxspring kies je voor de perfecte basis voor in je slaapkamer. Optimaal slaapcomfort door het unieke Actieve Ventilatie en Support systeem (AVS®). De verschillende ventilerende materialen van de boxspring en matras zorgen voor een perfect samenspel.

Auping Criade

Met de keuze voor de Criade boxspring heb je een echte eye-catcher in je slaapkamer. Eentje die helemaal past bij  jouw stijl. Je kan namelijk kiezen uit diverse kleuren frames, verschillende stoffering en kleuren, hoofd- en voetborden waarbij je tot in detail kan variëren. Een eigentijds ontwerp met het optimale Auping comfort.

Bekijk product

auping criade boxspring

Auping Kiruna Boxspring

Auping Kiruna boxspring

De Kiruna boxspring is de meest luxe boxspring. Deze onderscheidt zich door de luxe uitstraling en het gebruik van natuurlijke materialen. Zodra je gaat liggen, ervaar je het zelf. Slapen op een Kiruna boxspring betekent koninklijk slapen.

Bekijk product

Contact

Onze winkels

Auping Plaza Amsterdam Buitenveldert

Van Boshuizenstraat 699
1082 AZ Amsterdam
Tel: 020-6420516

OOST Slaapcomfort Sinds 1935

Zeeburgerpad 80-81
1019 AD Amsterdam
Tel: 020-6929151

Slaapoutlet Amstelveen

Bankrashof 2-4
1183 NP Amstelveen
Tel: 020-3033006

Auping Miyako dekbedovertrek

Heeft u vragen?


Voer a.u.b. uw naam in

Vul alstublieft een bericht in.